Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Ο Δήμος Λευκάρων ειδοποιεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών και ακατοίκητων οικιών που βρίσκονται μέσα στα δημοτικά όρια Λευκάρων, όπως μέχρι τις 30 Μαΐου 2021 προβούν στον καθαρισμό τους και στην απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών, χόρτων ή οποιονδήποτε σκυβάλων.

Διευκρινίζεται ότι προσωπικές ειδοποιήσεις δεν θα σταλούν.

Μετά την 30η Μαΐου 2021, συνεργείο του Δήμου θα καθαρίσει όλα τα οικόπεδα, χωράφια ή εγκαταλελειμμένες οικίες και στις περιπτώσεις αυτές θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για ανάκτηση των εξόδων τα οποία θα καθοριστούν από τον Δήμο.

Μάιος 2021

Με ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων έχουν ολοκληρωθεί. Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν αναλάβει την διαχείριση του Κέντρου. Περιλαμβάνει αίθουσα συνεδρίων πλήρως εξοπλισμένη χωρητικότητας 450 συνέδρων και 8 αίθουσες εξοπλισμένες που θα μπορούν να φιλοξενούν όλες τις ανάγκες συνεδρίων ή εκδηλώσεων του Δήμου.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαίρετα που βοήθησαν και στήριξαν την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου που θα βοηθήσει την Τουριστική βιομηχανία και τις ανάγκες του Δήμου μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 24342422, 24342822.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.