Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Σας ενημερώνουμε το πρόγραμμα λειτουργίας ανακύκλωσης στο χώρο του SKIP δυτικά του γηπέδου για:

ΧΑΡΤΙ

ΠΛΑΣΤΙΚΟ/ PMD

ΓΥΑΛΙ

SKIP (τοποθετούνται βαρετού τύπου αντικείμενα – εξαιρούνται οικιακά απόβλητα, κλαδέματα και ηλεκτρικές συσκευές)

Πρόγραμμα λειτουργίας:

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: 7:00 μέχρι 13:30

Σάββατο: 7:00 μέχρι 13:00 ( Μετά από επικοινωνία με τα γραφεία του Δήμου )

Κυριακή: κλειστό

Παράκληση προς το κοινό για συμμόρφωση με τις υποδείξεις του Δήμου

Δήμος Λευκάρων 03 Αυγούστου 2020

Ο Δήμος Λευκάρων ειδοποιεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών και ακατοίκητων οικιών που βρίσκονται μέσα στα δημοτικά όρια Λευκάρων, όπως μέχρι τις 22 Μαΐου 2020 προβούν στον καθαρισμό τους και στην απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών, χόρτων ή οποιονδήποτε σκυβάλων.

Διευκρινίζεται ότι προσωπικές ειδοποιήσεις δεν θα σταλούν.

Μετά την 22η Μαΐου 2020, συνεργείο του Δήμου θα καθαρίσει όλα τα οικόπεδα, χωράφια ή εγκαταλελειμμένες οικίες και στις περιπτώσεις αυτές θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για ανάκτηση των εξόδων τα οποία θα καθοριστούν από τον Δήμο.

Ο Δήμος Λευκάρων σε συνέχεια της παράτασης των μέτρων που λαμβάνει για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 σας ενημερώνει ότι Θα δοθεί νέα παράταση πληρωμής των λογαριασμών χωρίς επιβολή επιβάρυνσης μέχρι 22 Μαΐου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα 24342422 και 24342822, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.lefkara.org.cy και στον λογαριασμό του Δήμου στο Facebook.

Ο Δήμος Λευκάρων πληροφορεί τους πολίτες ότι λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί δίδεται παράταση πληρωμής των οφειλών στο Δήμων μέχρι 16 Απριλίου 2020.